Jadłospis

na tydzień 28.01. - 01.02.2019

   Śniadanie  Obiad  Podwieczorek
 PN Bułka z masłem
Szynka
+
Sałata

Pomidorowa z makaronem

Schab pieczony z sosem naturalnym
Ryż
Surówka: Z białej kapusty z koperkiem

Kisiel z czarnej porzeczki z jabłkiem
+
Chrupki Flips
     ALERGENY: 1,3,7,9  
WT

Pieczywo razowe z masłem
Pasztet (własny wyrób)
+
Pomidor

Fasolowa

Makaron z sosem śmietanowym, brokułem i pomidorem
Surówka: Sezonowa

Pieczywo chrupkie z masłem
Pasta tuńczykowa z ogórkiem kiszonym

    ALERGENY: 1,3,7,9  
ŚR

Pieczywo wieloziarniste z masłem
Pasta z cieciorki z cebulą i oliwą

Szczawiowa z jajkiem

Pulpet wieprzowy (gotowany) z sosem koperkowym
Kasza jęczmienna
Surówka: Mix sałat z oliwą smakową

Pudding ryżowy z owocami
    ALERGENY: 1,3,7,9  
CZW

Jogurt
Płatki kukurydziane

Ogórkowa

Pierogi z mięsem (4szt.)
Surówka: Z kapusty pekińskiej i warzyw

Pieczywo graham z masłem
Wędlina
+
Pomidor
    ALERGENY: 1,3,4,7,9  
PT

Pieczywo ciemne z masłem
Wędlina
+
Sałata

Zacierkowa

Filet rybny panierowany
Ziemniaki
Surówka: Z marchwi i jabłka

Chałka z masłem

    ALERGENY: 1,3,4,9  

* w przypadku braku pełnowartościowego produktu od dostawcy firma zastrzega sobie prawo do zastąpienia go innym, pełnowartościowym produktem

** posiłki przygotowywane przez firmę Adamczyk Catering spełniają wymagania określone w Rozporządzeniu Ministra Zdrowia z dnia 26 sierpnia 2015 roku

W celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z witryny ta strona stosuje pliki cookies.
Kliknij "Zgadzam się", aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.