Jadłospis

na tydzień 10.12 - 14.12.2018

   Śniadanie  Obiad  Podwieczorek
 PN Bułka z masłem
Powidła

Jesienna z natką i włoską kapustą

Polędwiczki z kurczaka w sosie curry
Ryż
Surówka: Pyrlandzka

Pieczywo razowe z masłem
Pasztet (własnego wyrobu)
+
Ogórek kiszony
     ALERGENY: 1,3,7,9  
WT

Pieczywo wieloziarniste z masłem
Polędwica z indyka

Krupnik

Makaron z warzywami, kurczakiem i sosem pomidorowym
Surówka: Z czerwonej kapusty z jabłkiem

Budyń śmietankowy
+
Chrupki Flips

    ALERGENY: 1,3,7,9  
ŚR

Pieczywo z masłem
Wędlina
+
Ogórek

Kapuśniak z pomidorami

Klopsiki wieprzowe w sosie naturalnym
Kasza pęczak
Surówka: Mix warzyw z sosem vinegrette

Sałatka ryżowa z kurczakiem, cieciorką, dynią pieczoną i warzywami ze świeżym koperkiem
    ALERGENY: 1,3,7,9  
CZW

Pieczywo razowe z masłem
Parówka z szynki
+
Pomidor

Z brukselki

Ryż z jabłkiem, cynamonem i polewą jogurtowo- śmietanową

Galaretka z owocami
+
Chrupki Flips
    ALERGENY: 1,3,7,9  
PT

Pieczywo ciemne z masłem
Twarożek z ziarnem słonecznika
+
Sałata

Barszcz czerwony zabielany

Filet rybny panierowany
Ziemniaki
Surówka: Z kapusty kiszonej

Ciasto bananowe

    ALERGENY: 1,3, 4, 7,9  

* w przypadku braku pełnowartościowego produktu od dostawcy firma zastrzega sobie prawo do zastąpienia go innym, pełnowartościowym produktem

** posiłki przygotowywane przez firmę Adamczyk Catering spełniają wymagania określone w Rozporządzeniu Ministra Zdrowia z dnia 26 sierpnia 2015 roku

W celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z witryny ta strona stosuje pliki cookies.
Kliknij "Zgadzam się", aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.